Vision Haircare Volumizing


Jag fick för några veckor sedan hem schampoo och balsam från Vision Haircare i deras nya serie Volumizing. Har aldrig tidigare testat något från svenska Vision Haircare så det kändes spännande, och mitt otroligt platta hår skrek efter vad som utlovades – volym.

Vision Volumizing Shampoo
Volymgivande schampo med pro-vitamin B5 och sojaproteiner som gör tunt och fint hår fylligare. Pro-vitamin B5 bevarar hårets fukt på djupet och fyller ut hårstrået så att det blir tjockare. Hydrolyserade sojaproteiner gör håret fylligt och spänstigt. Volumizing Shampoo är färgbevarande, skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler samt är sulfat- och parabenfritt.

Vision Volumizing Conditioner
Volymgivande balsam som tillför volym utan att tynga ner. Innehåller pro-vitamin B5 som bevarar fukt djupt in i hårstrået och fyller ut det så att det blir tjockare. Håret blir starkare samtidigt som det skyddas av ett vegetabiliskt proteinkomplex. Äppeloljan tillför lyster, gör håret silkeslent och lättskött. Volumizing Conditioner är färgbevarande, skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler samt är sulfat- och parabenfritt.


Jag gillar dessa skarpt, och att de är producerade i Sverige samt håller humana priser känns extra bra. Mitt annars platta hår har känts lätt och luftigt efter användning, och det hör inte till vanligheten. 

I majoritet låter jag håret självtorka men emellanåt har jag fönat håret, såklart med värmeskydd – hur som har resultatet varit detsamma. Mina tidigare hemskt slitna toppar har inte serien gjort någon skillnad på, förutom att håret överlag varit mer följsamt och varit lättare att borsta igenom. Så, ett bra volymschampoo som inte gjort mig minsta besviken.

Finns hos diverse frisörer men också online hos Lyko. 149kr för 250 ml, gäller båda produkterna.

*Pressprov

2 svar

  1. Hej! Letar som en galning efter innehållslistan på dessa produkter. Så trillade jag tack och lov in här 😀 skulle du kunna tänka dig att maila mig innehållet samt återigen en uppdaterad recension på produkterna? Skulle vara super tacksam!
    Kram

    1. Hej Emelie, jag önskar sååååå att jag kunde hjälpa dig med ett foto på innehållsförteckningen men det blir svårt. Produkterna har fått nytt hem då jag nu testar nya produkter och måste rensa ibland. Hur som så var jag väldigt nöjd med produkterna då mitt hår kändes väldigt luftigt. Bra volymprodukter, ja. Vad mina slitna toppar behövde? Nej, då de behöver något mer vårdande (mer om det i inlägg inom kort). Nåväl, föreslår att du kontaktar Vison direkt eller går via Lyko tex. Hoppas du får tag på förteckning! Kram!

Lämna ett svar