Verso Super Serum Series

Verso Super Serum

Något jag aldrig kommer utesluta ur min morgon- samt kvällsrutin är serum. Beroende på vilket resultat jag är ute efter så byts de också ut efter hand, och baserat på vad jag använder för övriga produkter i rutinen. Ibland använder jag olika serum för morgon och kväll. Ibland använder jag flera olika i samma rutin, men applicerar dem på olika områden. Senast har jag använt Verso Super Serum. Ett ögonserum och ett för övriga ansiktet som funkar att använda både morgon som kväll, eller varför inte i båda rutinerna?

Super Facial Serum är ett ansiktsserum med en hög dos av Retinol 8, vilket är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som ska verka 8 gånger mer effektivt än standard retinol. Detta serum ska boosta hudens naturliga produktion av kollagen och motverka tydliga ålderstecken. Resultatet ska bli en mer strålande hud med ökad kvalitet samtidigt som den ska reducera pigmentfläckar, fina linjer och rynkor. I formulan finns också gurkmeja för att lugna huden och ge en jämnare pigmentering.

Verso Super Serum

Super Eye Serum är en ögonkräm som ska verka fuktgivande och ge ett åtstramande och utslätande resultat. Även detta innehåller Retinol 8. Krämen ska boosta kollagenproduktionen runt ögonen med hjälp av aminosyror och minska ålderstecken. Serumet utlovar att påsar, mörka ringa och fina linjer ska reduceras och genom att hämma melaninproduktionen ska mörka pigmenteringar också minimeras.

Jag har verkligen gillat båda Verso Super Serum! Det jag märkt är att huden överlag har fått en annan spänst och en väldigt mycket jämnare struktur och ton. Precis vad jag ville att de skulle resultera i, speciellt Super Facial Serum. Jag har behövt ta det väldigt lugnt med Super Eye Serum som med min känsliga hud runt ögonen gett en lite svidande känsla precis efter applicering. Tips är att varva denna med en annan, t.ex. Verso Eye Cream som är en lugnande kompis. Det är alltid svårt att avgöra för mig hur effektiv en ögonkräm är. Jag har varken påsar eller mörka ringar. Än så länge har jag inte heller några nämnvärda linjer/rynkor. Men, jag har märkt av fukten, och tänker att det är gott nog då den istället får jobba förebyggande. Jag kommer testa andra serum nu pga jättenyfiken på nyheter som ramlat in, men kan absolut tänka mig att gå tillbaka till dessa för att göra en insats för hudens struktur och spänst.

Du hittar båda serumen hos Verso och de finns sedan en tid också att köpa som ett kit (vet dock inte hur länge de kör det som kit), hur bra?

Lämna ett svar