Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Jag älskar ju allt som har med maskande att göra, det kanske du har förstått. Ibland är det bara ögonpartiet som behöver lite extra kärlek. Fukt, mindre puffighet samt minimering av mörka ringar? Ja, tack och då är det perfekt med en mask bara för det! Från Sydkorea kommer märket Too Cool For School, som jag gillar, och deras Coconut Oil Serum Eye Patch är inget undantag.

Coconut Oil Serum Eye Patch

Det kommer som två stora (ja, de är väl tilltagna i storlek) gelpads som appliceras under ögonen. De sitter på förvånansvärt bra och under tiden kan man med fördel göra något annat, medan kokosolja som ska vara den främsta ingrediensen gör sitt. Att tillägga är att kokosolja är nummer 26 i ingredienslistan medan kokosvatten är nummer 3. Hur som, 30 minuter är verkningstiden och för mig passar de perfekt samtidigt som jag tar ett bad för att koppla av efter en lång dag. Ögonpartiet blir absolut mindre puffigt och och även om tröttheten i huvudet inte försvinner så ser jag piggare ut då huden känns klarare.

Ingen magi, men inte heller en dålig produkt – tvärtom! De är bra, och jag kommer absolut förse mig med fler av dessa. 50 pix på Sephora.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar