Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray

Jag använder inte särskilt mycket stylingprodukter till håret sedan min hårbotten ballade ur av diverse anledningar. Torrschampo är dock ett måste mellan tvättar och då jag behöver lite mer stadga eller känsla av otvättat hår åker saltvattenspray fram. Oftast känns just saltvattenspray inte lika tungt eller skadligt för varken hår eller hårbotten som ett vanligt spray kan göra, om det stämmer låter jag vara osagt. Just nu använder jag Sea Salt Texturising Spray från Toni&Guy. Det ger en lätt till medel stadga och bra struktur till svallet. Jag använder det oftast i torrt hår, just för att bara få stadgan, men funkar superbra även i blött hår för att det ska torka till ett strandhår. Om ett par månader byter jag dock bort saltvatten på flaska mot saltvatten i hav, vilket alltid är den bästa sorten.

Vad använder du för stylingprodukter till håret?

*Pressprov

Lämna ett svar