Tillbakablick ESC 2013

Tänk er ett av världens största musikevenemang – Eurovision Song Contest. Tänk att jag för två år sedan fick vara med på den cirkusen då Sverige var världland och Malmö var the place to be. Jag jobbade i IsaDoras namn och det var full fart hela veckan med happenings på genrep, delfinaler, inne i stan och självklart finalen. På den stora dagen så var jag utvald att representera IsaDora i VIP-området. Promotade produkter och gjorde även touch ups. Hur ballt var inte det? Självklart fick vi makeup-artister en stor mängd produkter att bekanta oss med innan den galna veckan. Måste säga att jag blivit helt kär i vissa produkter (som ni kanske sett i tidigare inlägg) och ni ser en del av alla godsaker jag fick på bild nedan. Jag saknar stämningen och all underbar puls, och även om jag inte får uppleva något liknande igen så kommer jag kunna leva på detta i flera år till.

ESC04ESC03ESC02 ESC01

Lämna ett svar