TB-boxen vinter 2016

tb-boxen-008
Jag fick hem TB-boxen för någon vecka sedan, och detta är ett pressutskick från Tradebanco vilka är distributörer för en mängd spännande märken. Här presenteras några nyheter…

tb-boxen-006
MIYO – Impressive Liner
En sprillans ny eyeliner med lång och flexibel applikator som ska bidra till exakt precision. Formulan är vattenfast, djupt svart och ska torka snabbt för ett hållbart resultat. Cirkapris 65 kr.

tb-boxen-005Deborah Milano – Definitive Volume Mascara
Senaste mascarasläppet från Deborah Milano som ska maxa fransarna med svärta och volym. Den patenterade multiapplikatorn ska hjälpa till att separera och skulptera. Cirkapris 129 kr.

tb-boxen-002
OGX – Argan Oil of Morocco Schampoo & Balsam (travel size)
Denna serie är ingen nyhet, förutom att de nu finns i resestorlek – året om. Argan Oil of Morocco ska stärka håret med hjälp av arganolja och skydda mot UV-strålar samt ge en återfuktande effekt. Cirkapris 45 kr.

tb-boxen-001
BaByliss – borstrengörare
En rengörare för borstar och kammar! Med nylonpiggarna ska det vara enkelt att avlägsna damm och hår. Cirkapris 49 kr.

tb-boxen-004
Ziaja – ansiktsmaskerna Goat’s Milk och Phytoaktiv
Märket, som har många ansiktskrämer i sitt sortiment, släpper nu en serie ansiktsmasker i engångsförpackningar. Goat’s Milk ska vara närande och hjälpa till att släta ut rynkor. Phytoaktiv ska verka återfuktande, mjukgörande och ha en brightening-effekt. Cirkapris 9,90 kr.

tb-boxen-003
Tabac GMC – After Shave Balm
Denna after shave balm ska ge näring till huden efter rakning. Ska vara snabbabsorberande och är utan alkohol. Cirkapris 149 kr.

Och något extra…

tb-boxen-007
MIYO Transparent Finish är ingen nyhet men fick följa med i TB-boxen också, då det är en storsäljare bland MIYOs produkter. Transparent puder som ska ge en matt finish. Cirkapris 69 kr.

    

Alla dessa produkter finns eller kommer att finnas på Lyko.se. Är det något du är extra nyfiken på? Jag själv kommer omedelbums använda borstrengöraren (något jag verkligen behöver) och näst på tur blir ansiktsmaskerna. Enda som jag själv inte kommer sträcka mig efter, förutom after shave balm, är schampoot och balsamet. Jag och oljor i håret går 9 av 10 inte alls ihop då mitt hår reagerar och blir gult. I övrigt, basprodukter som ska bli spännande att testa, och kanske finns det en ny favorit bland dessa.

*Pressprov

Lämna ett svar