Tankar om håret

Att jag hade svart hår under ett par år är för mig ett mysterium för jag tröttnar på hårfärger så himla fort!

Jag slänger för tillfället i pastellfärger, öser på med silverschampoo etc för att variera men det är ändå något som saknas. Utväxten! Mitt just nu platinablekta hår får mig att se ut som ett dagisbarn. Jag behöver djup i mitt sval vilket en mesig utväxt på 1,5 cm inte uppfyller. Det som nu växer ut och avslöjar mitt råttfärgade hår (typ bilden längst ned till höger) blir såklart en härlig kant, så jag funderar på att färga in en utväxt. Ljusa toppar vill jag behålla, för de kan ju alltid behöva lite roliga pasteller eller dylikt. Sedan kan håret få växa liiite snabbare. Så tänker jag just nu, en torsdagsmorgon i mars. Hur tänker du?

Bilder via Pinterest.

2 svar

Lämna ett svar