Snabbis och favoritblushern

 
En fem-minutare med ytterst lite BB cream som bas (där det behövdes som mest) och rosiga kinder med min favo-blush. Mycket fokus på naturell bas. Jag har sedan enbart använt en skugga på ögonen, lite mascara och på läpparna duttade jag på min blush och sen på med vaselin. Otroligt få ”extra” produkter för att få till en hel look. Och, ser ni att jag fått massa färg i ansiktet, ovant men jag välkomnar det precis som att färknarna har börjat kommit tillbaka. Hurra!

 

ANSIKTE/FACE
CLARINS BB Skin perfecting cream SPF 25
– Medium
Make Up Store – Blothing powder
MAC Cremeblend blush – Something special
Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light to Medium

BRYN/BROWS
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Dark brown

ÖGON/EYES
MAC eyeshadow – Charcoal brown
MAC Plushlash mascara – Black

LÄPPAR/LIPS
MAC Cremeblend blush – Something special
Vaseline

// Today’s look which is a fast one, focusing on my natural skin with just some touch of my BB cream and my favorite blush.

Lämna ett svar