Skönhetsåret 2019 del 1

Smink! Det är bland det bästa jag vet, och i år har jag skalat ned ganska rejält. Med färre produkter har jag också blivit mer kräsen, och håller hårt i favoriter. Därför har en del produkter fått stanna kvar på listan, för de har inte kunnat bytas ut…

Som vanligt är det länkat vidare till separata inlägg för de produkter som fått extra synlighet, om du vill läsa vidare.

Concealer – börjar starkt med… samma som förra året, Glossier Stretch Concealer. Den är perfekt för mig.
BasDermaceutic K Ceutic (färgad dagkräm) och Chanel Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisture SPF30/PA++.
PuderMakethemake Niacinamide Setting Powder och Chanel Poudre Universelle Libre Natural Finish Loose Powder.
BrynGlossier Boy Brow och Brow Flick dominerar. Slänger också in en bubblare, världens bästa brynserum RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum. På riktigt, mina bryn växer satan.
FransarClinique High Impact Mascara samt min nya kärlek Chanel Le Volume.


Ögonlock – det har varit mest brunt, rostigt och ibland rosa… det får bli en palett som har allt jag behöver, Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette. Den slår allt!
LäpparBuxom PowerPlump Lip Balm och Chanel Hydra Beauty Nutrition Nourishing Lip Care. Båda är magiska! Även Glossier Balm Dotcom (i Mango!!!).
Kinder – vägrar överge nyansen Beam, och självklart är det Glossier Cloud Paint, i år igen.
Highlighter – jag lägger mig platt för Glossier Futuredew. Inte en regelrätt highlighter utan snarare ett göttigt glow (en hybrid av olja och serum) som jag använder precis som en highlighter.

Japp, Glossier håller i sig och jag tror bestämt att Chanel är en bubblare från 2018 som under 2019 tagit sig in för att stanna. Vad önskar jag mig mer av för nästa år? Jag hoppas på ännu buskigare bryn, mer läppfärg och som vanligt hud som ser ut som hud. Och eyeliner!

Glossier på Melrose Avenue, Los Angeles, fick självklart ett besök tidigare i år.