Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub x2

Var i akut behov av att skrubba ansiktet för ett gäng veckor sen, och helt plötsligt så var alla puts väck… efter lite muttrande och ytterligare envist letande så hittade jag Black Sugar Perfect Essential Scrub x2 från Skinfood.

Skrubben beskrivs vara 4-i-1 med egenskaper som ska förbättra hudstrukturen, exfoliera, återfukta och ge lyster. Rekommendation är att använda denna direkt efter vanliga rengöring, som en förlängning för att ta bort makeuprester och orenheter. I innehållet hittas svart socker, raffinerat risvin och botaniska oljor för rengörande effekt. Här finns också oljor från makadamia, meadowfoam, sheasmör, oliv och jojoba. För en lite uppljusande effekt finns också extrakt från papaya, äpple, apelsin och citron.

Formulan är som många sockerskrubbar brukar vara, kanske lite grövre. Doftar gott av kola och citrus. Det här kan också vara en av de bättre sockerskrubbarna jag testat, och slår dessa med hästlängder. Huden har aldrig känts så ren som med denna! Har man en väldigt känslig hy så ska man vara försiktig vid applicering, då den kan riva en hel del om man inte är lätt på handen. Jsg älskar’n och kommer inte låta den vara svårhittad igen.

Finns på Sephora och kostar 255 kr för en burk på 210 gram.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar