Rodna med Makiash

Rouge är en produkt som du kommer långt på – som vanlig blush, som ögonskugga eller skrapa ut lite och applicera på läpparna tillsammans med lite glans.

Jag har fått hem nedan tre rouger från Makiash och de känns perfekta för både skira appliceringar till att smacka på rejält. Sedan tidigare använder jag i majoritet nyansen Soft Pink från samma märke, så det känns kul att komplettera med märkets övriga nyanser. Dessa är i puderformula och appliceras lättast med borste men kan absolut duttas på med hjälp av fingrar. Det sistnämnda blir dock väldigt lätt fläckigt. Bäst med rougerna är att de har ett uns skimmer i sig, vilket ger ett hälsosamt glow och lyster till huden.


Bright Coral, Pale Pink och Fresh Plum.

Denna vår/sommar är det helrätt att go bananas med rouget. Våga ta ut svängarna upp mot tinningen och låt det också gå över att bli din ögonskugga. Känner du ”vad 80-tal jag känner mig” så är du hemma. Tips är att då hålla det i övrigt avskalat med ögonmake om du planerar att hämta inspo från nedan runwaysmink.


Foton från Pinterest.

Tips! Välj den nyans som du känner dig bekväm med, om du så ska go bananas eller om du kör diskret blush. Huruvida du ska använda kalla eller varma färger väljer du helt själv, men för att få en balans i sminket kan det i de flesta lägen vara bra att koordinera med läpparna. Alltså, varmt på kinderna betyder varmt på läpparna. Kallt på kinderna betyder kallt på läpparna.

Dessa rouge kostar 180 kr/st och finns i ovan tre nyanser samt Soft Pink. Rougeborsten ligger också på 180 kr. Makiash hittar du bland annat på Lyko, Ellos och deras egna hemsida.

          
*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar