Riktig nagelbitare

I början av juli förlängde jag naglarna, vilket tyvärr inte blev särskilt bra, dock så hann mina egna naglar växa till sig och bli längre men de var något skadade och inte särskilt fina.

Jag trodde, efter att min förlöngning var borttagen ,lite för mycket på att mitt bitande/rivande på naglarna var borta… Nu är jag alltså tillbaka på ruta ett igen med korta och hemska naglar, därför har jag nu bokat tid hos en tjej som enligt rekommendation ska vara väldigt duktig. Håller tummar och tår för att jag äntligen hittar någon som kan göra mina tassar fina och som jag kan tänka mig att gå tillbaka till för underhåll.

Vad är era bästa nagelknep för att hålla dem fräscha och snygga?
Mimi nails

// Wasn’t satisfied with my last nail lengthening but I’ve booked an apointment at another salon and hopefully this gal will do miracles with my paws.

Ett svar

  1. Hej, har just nu startat upp en tävling på bloggen där du kan vara med i en utlottning där du kan vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Det enda du behöver göra är att kommentera din mailadress och namn. Kram Mathilda

Lämna ett svar