Revlon Professional Be Fabulous

Revlon Professional har nyligen släppt sina nya hårvårdskollektion Be Fabulous vilken kommer i tre olika serier. Det alla tre serier har gemensamt är att de bygger på CREAM SYSTEM och ska bidra till starkt och friskt hår. Cream står för Color Protection, Repair, Enhancement, Anti-Age och Moisturizing. Du behöver alltså inte köpa en massa olika serier för här får du t.ex. färgbevarande, reparerande och återfuktande egenskaper i samma flaska. I pressinfo läser jag också att produkterna har utvecklats ”i linje med Revlon Professionals filosofi att skapa produkter som lyfter fram varje kvinnas skönhet”. Gulligt hörrni! Så, definierar du dig inte som kvinna vet jag inte vad som händer om du använder dessa produkter, vad kan du förvänta dig?

Hur som. Be Fabulous kommer alltså i tre utföranden, för olika hårtyper eller problem som kräver olika behov.

Daily Care Fine Hair är för dig med tunna, fina hårstrån där glans ska förstärkas och ge volym utan att tynga ned. Här ingår fyra produkter:
Cream Lightweight Cleanser, 189 kr
Cream Lightweight Conditioner, 189 kr
Cream Lightweight Mask, 205 kr
Cream Thickening Spray, 225 kr

Daily Care Normal/Thick Hair är för dig med normalt till tjockt hår och önskar balans samt återfuktning. Här ingår fyra produkter:
Daily Care Cream Cleanser, 189 kr
Daily Cream Conditioner, 189 kr
Daily Cream Mask, 205 kr
Daily Anti-age Serum, 225 kr

Hair Recovery är för skadat och poröst hår. Keratin hjälper till att stärka hårstrået på djupet. Här ingår tre produkter:
Hair Recovery Cream Keratin Cleanser, 189 kr
Hair Recovery Cream Keratin Conditioner, 189 kr
Hair Recovery Cream Ends Repair Serum, 225 kr


           

Jag har testat cleanser (schampo) och balsam från serien Daily Care Fine Hair samt Hair Recovery Cream Ends Repair Serum.
Rent spontant tycker jag att schampo och balsam har varit okej och håret har varit följsamt efter tvätt. Precis som Emma skrev så är balsamet lite lustigt. Istället för den där lena känslan som man är van vid så känns det som att håret bara absorberar bort produkten och det känns nästan lite strävt. Vid ursköljning så känns det dock lent och bra igen. Jag känner dock inte att jag kan gå flera dagar utan tvätt vilket jag vill kunna göra. Nästan att jag känt behov av tvätt varannan dag. På grund av det så är det inga produkter jag kommer köpa hem nu när dessa är slut.

Hair Recovery Cream Ends Repair Serum är däremot en väldigt trevlig produkt. Jag som har nästintill vitt hår med lite extra hjälp av silverschampoo kan i majoritet inte använda oljor eller serum då de ofta gör håret gult. Det gör inte denna. I blött hår har jag dragit i lite serum i längderna och låtit självtorka, resultatet blir mysigt och ett väldigt lätthanterligt hår. Jag kan absolut tänka mig att fylla på med en ny flaska efter att denna tar slut.

Produkterna säljs enbart på salong sedan början av mars.

*Pressprov

Lämna ett svar