REN Flash Defence Anti-Pollution Mist

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Sedan jag flyttade till huvudstaden har jag blivit beroende av mists, inte bara för att jag jobbar mer vid datorn utan också för att luften här är mer påfrestande för huden. REN Flash Defence Anti-Pollution Mist fick jag med i en skönhetsbox för en tid sedan och har på senaste varit en produkt jag haft med mig överallt.

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist

Denna mist ska direkt vid applicering skydda huden mot åldrande effekter orsakade av skadliga fria radikaler och miljöföroreningar. Misten ska också bidra till att stärka hudens naturliga skydd mot oxidativ stress.

Den neutraliserar den urbana glåmigheten och bekämpar hudens trötthetstecken. – renskincare.se

Bioaktiva ingredienser

  • Zink och aminosyror från mangan skyddar huden mot oxidativ stress.
  • Biosackarid Gum-4 bildar en osynlig barriär som agerar som en ”andra hud” för att skydda huden från fria radikaler och föroreningar.
  • Antioxidanten Quercetin boostar hudens reparerande antioxidantskapacitet och stimulerar cellernas reparation.
  • Alfaglukan förlänger cellernas livslängd genom att avlägsna slaggämnen.

Efter en tid framför datorn eller efter ett par timmar i stan så är denna perfekt. Känner mig faktiskt direkt fräschare efter att ha sprayat denna i ansiktet, och jag tycker att glåmigheten försvinner och byts mot lyster. Jag använder misten både på ren hud men även ovan makeup.

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist

329 kr/60 ml (min är i sample size) och du hittar denna goding bl.a. på hudoteket.se.

Ett svar

Lämna ett svar