PÜR 4-in-1 Blush Book

Det känns som att det släpps paletter på löpande band från de flesta märken och mineralmärket PÜR är inget undantag. Så, palett är en trend och rouge likaså och då är det helrätt med en rougepalett likt PÜRs nya Blush Book.

Här finns fyra väl tilltagna pans med rouge, som ger så många färgkombinationer! För ljusare nyans så kan man koncentrera borsten på ena kanten av respektive pan, likaså för en mörkare. Med en nättare borste kan man också plocka upp färg från enstaka ”rader”. Som sagt, många kombinationer blir det!

Formulan innehåller PÜR Energy Complex med ginseng, B -Vitamin och grönt te, för en vårdande effekt. Konsistensen är puder men drar åt att nästan vara krämig, speciellt Determined (den rostiga/orange). Finishen är matt men med ett uns av skimmer. Likaså här skiljer sig Determined åt och är än mer skimrig än övriga. Rougen är så extremt högpigmenterade att lite räcker långt, och det är inga problem att applicera skirt eller att bygga upp i intensitet. Perfekta att också använda som ögonskuggor.


Honest, Passionate, Determined, Loyal

Något jag saknar? Mja, jag hade gärna sett lite mer skimmer och inte så koncentrerat i bara en pan. I övrigt, nej.

Bra att veta: pansen kan tas ur paletten och flyttas till en annan palett med magnetbotten, så som en annan av PÜRs nylanseringar. Mer om den framöver…

Rekommenderat pris är 595 kr och finns i butik nu!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar