PÜR 4-in-1 Liquid Foundation

När jag var hårmodell för ett gäng månader sedan så blev jag sminkad med massa fina produkter, bland annat PÜR 4-in-1 Liquid Foundation. Jag hade då inte stenkoll på märket men slogs väldigt snabbt av hållbarheten på just denna produkt och ville såklart testa den på hemmaplan.

PÜR 4-in-1 Liquid Foundation ska vara en kombination av foundation, puder, concealer och solskydd! Fyra i en, som också utlovar 14 timmars hållbarhet. Täckningen är medel, men går lätt att bygga upp till helt täckande, och ansiktet känns ändå naturligt. Produkten är också superlätt och en blandning mellan moussig till rinnande, och känns inte alls efter applicering. Det bästa är att jag knappt behöver fixera produkten med puder, då den verkligen sitter och inte heller lägger sig i mina fina linjer, även om jag går in med lite transparent puder på näsa och panna för att minimera glans. Som sagt, all in one.

Kostar 455 kr och ja, den är värd varenda krona för den sitter nåt så otroligt bra och ger en mjuk bas med mycket lyster. Efter denna har jag hittat många bra produkter hos PÜR och inom kort kommer ni få se lite nyheter från dem, SÅ mycket fint.

*Pressprov

Lämna ett svar