Pretty in pink

Hej gullisar, hoppas ni har fina mellandagar. Kanske har ni fyndat något på rean? Jag försöker själv att koppla av, och fokusera på sådant som är bra. Lättare sagt än gjort…

Vissa dagar är det skönt att hålla sig till få produkter, väldigt skönt just nu, och jag skippar allt som heter puder då min hy ballat ur totalt pga stress och kyla. Idag är jag för övrigt pretty in pink. Rosa är en nyans som jag gillar mycket och älskar att det är något som syns i vårmodet också. 

BAS/BASE
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream – Vanilla
Makiash Blush – Soft Pink

BRYN/BROWS
Anastasia Beverly Hills Brow Definer – Medium Brown

ÖGON/EYES
Makiash Blush – Soft Pink
IDUN Minerals Eir Curling Mascara – Black

LÄPPAR/LIPS
Maybelline Vivid Matte Lipstick – Nude Flush

Lämna ett svar