Pressrelease: Nytt ansikte för IsaDora

Dagens pressmeddelande från IsaDora fick mig att direkt tänka ”äntligen ett nytt ansikte”. Valet gjorde mig också glatt överraskad, för Xenia är en natural beauty som verkligen kommer höja IsaDoras kampanjer. Här nedan ser ni pressmeddelandet.

xeniapressrelease

XENIA DELI BLIR NYTT ANSIKTE FÖR ISADORA

Efter ett sju-årigt modellsamarbete med Candice Neil, har IsaDora valt att ta sina kampanjer till en ny nivå. Nytt ansikte och modell för varumärket blir den vackra Los Angeles-boende supermodellen Xenia Deli.

Xenia Deli har arbetat för en mängd stora klienter som Victoria’s Secret och Guess By Marciano. Hon har frontat kampanjer i tidningar som Sports illustrated, Harper’s Bazaar, Vogue, ELLE, Allure och GQ. Xenia har även medverkat i musikvideos för Enrique Iglesias och Calvin Harris.

– Vi kände att det var dags för att något nytt och spännande för IsaDora som marknadsledande svenskt varumärke med global distribution. Xenia Deli passar perfekt för IsaDoras målgrupp. Hon känns ung, fräsch och har ett mångsidigt utseende då hon kan vara både ungflicksaktig och sofistikerad. Vi tror att Xenia kan tillföra en frisk fläkt och helt rätt image till våra kommande kampanjer, säger Ingrid-Marie Johansson, Creative Director på IsaDora.

Supermodellen kommer att bli nytt ansikte för IsaDora från och med höst- och vinterkampanjerna för 2015 och Xenia själv är väldigt exalterad över samarbetet. – Det mest spännande som har hänt mig i år är att bli det nya ansiktet för IsaDora, säger Xenia i en intervju.

Kampanjerna är producerade i Los Angeles och fotograferade av den professionella svenska fotografen Peter Svenson, som även bor i L.A.. Cosmopolitan, ELLE, Vogue och Adidas är bara några av Peters stora uppdragsgivare och det har sagts att ”Peters förmåga att fånga den unika skönheten i varje person är en sällsynt talang.” Han fortsätter att imponera med sin unika approach, sina idéer och sitt skarpa sinne för skönhet. IsaDora har arbetat med Peter Svenson i 10 år.

Make-upen står den kändistäta Make-upartisten Amy Rittiner för, som bland annat har Gwyneth Paltrow, Molly Sims och Chrissy Teigen på sin klientlista. Amy har gjort make-upen i samtliga av höstens kampanjer. Det kommer att hända mycket spännande kring IsaDora den kommande tiden, så höll ögonen öppna.

Fotot är en sneak peek från en av höstens kommande kampanjer.

Lämna ett svar