PR & Policy

Min blogg innehåller mina egna ord och mina egna bilder – om inget annat anges. Allt publicerat material, som är skyddat av upphovsrättslagen, får enbart användas med mitt tillstånd. Bloggen strävar alltid efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Produktprover och PR

Jag tar tacksamt emot pressprov, arbetsmaterial och inbjudningar till event från varumärken, distributörer och PR-byråer. Det är dock sedan upp till mig om och när inlägg publiceras, och vad jag väljer att skriva. Inlägg innehållande pressprov görs enbart med personliga åsikter. Inlägg som är baserade på pressprov märks tydligt ut.

Annons-/affiliatelänkar

Mina inlägg kan innehålla annonslänkar, vilket betyder att jag kan tjäna några kronor (och köpa fler produkter) vid ett köp som utförs via min länk på webbshop jag länkat till. Ett fint sätt att indirekt stödja min blogg. Alla inlägg som innehåller annonslänkar märks tydligt ut.

Samarbeten

Inlägg som är i samarbete med specifikt varumärke eller webbshop märks tydligt ut i början av respektive inlägg. Observera, att jag tar betalt för att skriva om en produkt eller tjänst är inte detsamma som att mina åsikter kan köpas. Mina åsikter är aldrig till salu!