Pixi Glow Tonic

Jag är förmodligen sist med att äga detta anstiktsvatten – Pixi Glow Tonic. I mellandagarna när alla webbshoppar lockade med rabatter slog jag till på denna snackis. Hur bra är den?

Ansiktsvattnet är exfolierande och ska efterlämna sig en strålande hud med glow! Med 5% glykolsyra så återfuktas huden och aloe vera samt ginseng har en lugnande effekt. Inte nog med det så ska den balansera oljig hy och verka anti-inflammatorisk. Vid regelbunden användning så ska huden bli mer jämn, fastare samt att fina linjer och porer ska bli mindre synliga. Passar alla hudtyper, även den känslige.

Nu har jag inte hunnit använda denna mer än en månad, plus en vecka på resande fot med andra produkter, så jag vill inte uttala mig helt ännu… men den är än så länge toppen. Jag ger det några veckor till, sen återkommer jag med slutgiltigt utlåtande.

Har du testat Glow Tonic?

Lämna ett svar