Påsk med LUSH

Jag tänkte skriva några ord om dådet i mitt kära Stockholm, hur illa berörd jag är… men det går inte. Jag kan inte sätta ord på detta vidriga där fyra personer mist sina liv, flera skadats… Enda jag kan säga är att det är fantastiskt att vi står enade och att kärleken alltid vinner. Ta hand om varandra.

Kram! 


Påsken är på ingång och jag har fått hem ett gäng produkter från LUSH påskkollektion. Jag behöver verkligen färg och glitter samt ett eller flera skäl att bara få krypa ned i badkaret.


Wash Behind Your Ears, duschgel, 85 kr
Blommiga toner med jasmin och ros, samt doften av neroli piggar upp och solrosolja ser till att huden blir mjuk.


Chocolate, läppskrubb, 115 kr
Apelsinchoklad är smaken på denna sockerskrubb som skonsamt skrubbar bort fnasor på läpparna.


Flopsy, rengöring, 79 kr
En färsk morotsfusion med karragenextrakt hittas i denna rengöring, i form av ett välkänt sött djur.

Presentförpackning(ar)

Sedan kommer påsken också i tre olika presentförpackningar, två ägg samt ett paket i morotsform. Jag har fått hem det ena ägget.


Golden Egg, presentask, 329 kr.
Ett guldigt fint ägg med rosett på (se bild längre upp i inlägg) innehåller fyra olika produkter. En perfekt påskpresent till sig själv eller någon man tycker om.

Chick ’n’ Mix, badbomb, 99 kr
Ett tvådelat ägg fyllt med en överraskning. Badbomben beskrivs som söt och snärtig med tonka som verkar lugnande och bergamotolja som verkar uppfriskande.

Which Came First, badbomb, 99 kr
Uppfriskande citrus kanske kan hjälpa till med ekvationen kring huruvida hönan eller ägget kom först. Innehåller siciliansk citron- och grapefruktolja. Även här gömmer sig en överraskning.

Golden Egg, badolja, 59 kr
En bas av vildapelsin och kakaosmör gömmer sig i detta gyllene ägg. Fuktgivande smörer och oljor kommer ge ny lyster efter badet.

Chocolate Easter Egg, tvål, 39 kr
En färgglad tvål innehållande citronolja och vegansk vit choklad samt lugnande vanilj. Sött!


LUSH gör mig aldrig besviken, och inte heller denna gång. Duschgelerna från tidigare kollektioner har gått åt som smör här hemma så en ny välkomnas med öppna armar, för de brukar vara supermysiga. Läppskrubb från LUSH är bland de bästa jag testat, och jag älskar att det alltid smakar så gott på läpparna efteråt samt ger en len och fräsch yta. Rengöringen kan vara bland det mest hysteriskt roliga på länge som landat hos mig. Ja, jag sprang runt och lekte påskhare en stund. Ja, du hör ju… det här är bra och jag ser fram emot att testa allt.

Spana in kollektionen online samt i butik.

*Pressprov

Lämna ett svar