Palina Skin Perfecting Veil

*Innehåller affiliatelänkar*

Det är inte ofta jag hittar produkter som får mig att tappa hakan, men ibland händer det och då dansar jag glädjedans och hurrar. Min hy är otroligt känslig för allt vad pressade puder heter, och därför är jag extra glad när jag hittar något som inte får min hy att dö klidöden. Palina Skin Perfecting Veil må se ut som ett vanligt pressat puder men är mer än så, det beskrivs som en produkt som ska göra att porer blir mindre synliga, matta ner samt ge en slätare, jämnare och lenare hudton. Too good to be true?


Beige, men på huden blir Skin Perfecting Veil från Palina näst på transparent.

Jag känner mig naturligt retuscherad med detta lätta puder och mina lite större porer runt näspartiet suddas ut så gott de går, utan att känna att de täpps till. Istället för att känna mig torr, vilket många puder kan bidra till, så känns det som att huden får andas. Varför gillar min hud just denna? Jag gissar på att det beror på följande: den innehåller inte talk, vilket jag brukar reagera på i just pressat format, sen så innehåller denna squalane vilket är fuktbevarande. Jag är impad, riktigt impad och kommer, som det ser ut nu, ha en passionerad relation med Skin Perfecting Veil.

395 kr kostar detta masterpiece och passar alla hudtyper, är parfymfri, fri från mineraloljor samt parabener och hittas hos finamig.se. Mer fantastiska produkter från Palina ska jag visa framöver, för det finns fler som tagit mig med storm… tro mig. Håll till godo.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar