On my mind vecka 42

För en herrans massa år sedan jobbade jag med jeans, och du skulle ha sett min garderob. Drömmig! Jeans så långt ögat kunde nå och jag nördade ner mig i allt kring produktion, bomull, slitningar etc. Även om jag inte längre jobbar med kläder på det sättet så ligger just jeans och denim mig varmt om hjärtat, och en del godbitar har jag kvar än. Jag är fortfarande extremt nitisk kring hur ofta de ska eller inte ska tvättas, hur de ska tas om hand… att köpa riktigt bra jeans är roligt och tar du hand om dem så kan de hålla säsong efter säsong. Rådenim är det jag oftast dras till, för att slita in dem själv och för sin hållbarhet. I höst kommer jag utöka jeansgarderoben med en modell med lite högre midja, och benen ska vara raka och gärna gå hela vägen ned till backen. Det är vad jag tänkt på senaste veckan, och är grymt sugen på de ovan. Speciellt de två från Acne, då det alltid varit mitt bästa jeans-märke.

Jeans från Acne Studios, H&M och Weekday.

2 svar

Lämna ett svar