On my mind vecka 34

Jag är verkligen mellan två klimat. Inte bara för att sommarvärmen bestämt sig för att komma tillbaka samtidigt som hösten nalkas. Utan också för att jag om 1,5 vecka ska iväg till jättevarmt klimat, och inte för att glida runt i flipflops utan för jobb vilket betyder att det måste vara aningen propert också. Så samtidigt som jag akutbeställer luftiga kläder så spanar jag på höstgarderob. Om de kan förenas på något sätt så är det bra, för att inte bara shoppa för ett enstaka tillfälle. Det är varken hållbart för min plånbok eller för miljön.

Ett märke som jag inte äger något från men har ögonen på är svenska Totême. Stilrent med plagg som funkar mer eller mindre året om, i alla klimat. De är också så pass bas men med en twist som kan stylas på så många sätt. Så, kanske investerar jag i ett plagg eller två.

Lämna ett svar