Under min tonår upptäckte jag allt vad subkulturer heter och efter det har stil alltid varit ett stort fokus i mitt liv. Allt från skönhet till kläder, till alla accessoarer för att skapa en väl genomtänkt look. För att inte tala om alla skor och det tillhörande sminket… Att på flera sätt kunna uttrycka mig gjorde att jag började blogga runt 2006 och har på olika vägar sedan format den blogg jag driver idag – med skönhet och stil i fokus. Det är vad jag kan bäst.

Idag tillhör jag inte en specifik subkultur, utan utvecklar min stil med mitt humör, mina intryck via bland annat sociala medier och en del trendspaning – samtidigt som jag bygger en hållbar och kvalitativ garderob och skalar ner överflödet i skönhet till att använda det som passar mig bäst.

Via min blogg och mina andra kanaler vill jag inspirera, allt från mixen mellan budget och lyx till att hitta sig själv och sina egna uttryck. Med skönhet och stil i fokus. Stil handlar om vem man är, inte vem man tror att man är.

Förfrågningar:
kontakt@jannikereinholdsson.se

Många av mina inlägg och mina sidor innehåller annonslänkar, vilket tydligt märks ut i början av respektive inlägg/sida. Detta betyder att jag kan tjäna några kronor vid ett köp som utförs via min länk på den webbshop jag länkat till. Ett fint sätt att indirekt stödja min blogg.