O&M Frizzy Logic Shine Serum

Jag älskar att jag kan använda oljor i håret utan att behöva bry mig om håret får en gul skiftning. Något jag med mitt tidigare kalla blonda fick avstå från. Självklart finns det både bra och mindre bra produkter med olja, och den här gången har jag hittat ett riktigt bra oljebaserat serum! Frizzy Logic Shine Serum från O&M beskrivs vara en hero-produkt som ska hjälpa till att skapa en barriär i håret för att lugna, tillföra fukt och skydda mot yttre luftfuktighet.

Serumet ska förutom att motverka frissighet också ge värmeskydd, tillföra glans och göra håret mer följsamt. I innehållet hittas bland annat O&M:s signaturblandning av kokos- och makadamiaolja. Här finns också kallpressad ekologisk arganolja och E-vitamin.

Serumet kan användas i blött, handdukstorkat och torrt hår. Jag applicerar ett par droppar i handen och fördelar sedan i handdukstorkat hår för värmeskydd och följsamheten. Doftar magiskt och mitt hår känns kontrollerat, friskt och har en härlig glans. Stor tumme upp!

389 kr/100 ml och säljs på salong.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar