Murad Technoceuticals

Vad gör man inte på en lunch om inte testar en ny ansiktsbehandling. Murad har lanserat salongsbehandlingen Technoceuticals och jag har fått testa en behandling! Detta är ett hudvårdssystem som innehåller aktiva peelingar för salong och efterföljande behandlingar för hemmabruk.

Salongsbehandlingen är tre olika steg, enligt nedan, och Technoceuticals jobbar bland annat på fina linjer, torrhet, pigmenteringar och spänst.

Level 1 – AHA Rapid Exfoliator
Ska förnya och förfina hudens struktur samt reducera fina linjer och irritationer.

Level 2 – Intensive Peel
Ska stimulera hudens cellförnyelse med fem exfolierande och förnyande ingredienser som ska behandla djupar rynkor för en jämnare hudstruktur.

Level 3 – Retinol Dual-Phase Power Peel
En dubbelpeeling som innehåller en blandning av  Murads Retinol Tri-Active Technology och AHA. Detta steg ska förbereda för efterföljande aktiva ingredienser samt reducera fina linjer och ge ökad lyster.

Technoceuticals – koncentrerade hemmabehandlingar
För att komplettera salongsbehandlingen så finns också serum att fortsätta använda på hemmaplan. Tre olika, beroende på vilket resultat som eftersöks, där alla tre jobbar på cellulär nivå.

foto: murad.com

Wrinkle Solution Professional Concentrate
Ett serum som effektivt ska öka fasthet samt elasticitet i huden samtidigt som den jobbar på fina linjer och rynkor.

Brightening Boost Professional Concentrate
Ska aktivt motverka pigmenteringar, ge en jämnare hudton samt ge en ökad lyster.

Clarity Control Professional Concentrate
Detta serum ska passa aknebenägen hud, men likaså ska det minimera synliga porer och blank hud.

Jag kom till Salong Helheten och blev så härligt mottagen. Fick lägga mig i ett dunkelt behandlingsrum och det var avkoppling direkt. Fick en bra genomgång av de steg som gjordes och Emma som gjorde min behandling var verkligen så pedagogisk och lärde mig en hel del nytt. Efter behandlingen fick jag också en lugnande mask och ansiktsmassage. Självklart fick jag inte gå från salongen utan SPF i ansiktet, då huden är väldigt känslig efter behandling och speciellt efter retinol. Bästa efter behandlingen är den naturliga lystern, och hur plumpad huden känns. Att det här också är en relativt skonsam retinol-behandling gjorde också att jag direkt kunde gå tillbaka till jobbet utan rodnader – bara med naturligt glow!

Jag skulle gärna göra om behandlingen igen, för att se ytterligare resultat, men som tur är kan jag fortsätta med serum på hemmaplan. Jag valde att gå all in på anti-age och har därför Wrinkle Solution Professional Concentrate med mig hem och den ska användas morgon och kväll. Jag har redan börjat och jag ser fram emot att se resultat! Mer om serumet framöver.

Tack till Spa Supply, Murad Sverige och Salong Helheten i Hammarby Sjöstad för en bra start på veckan.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROV I FORM AV BEHANDLING OCH PRODUKT

2 svar

  1. Tack så jättemycket för att jag fick ta hand om dig! Du är varmt välkommen tillbaka. ☺️

Lämna ett svar