Maybelline Tattoo Brow Peel-off Tint

Maybelline har kommit med ett helt gäng höstnyheter, och vissa sticker ut lite extra på antingen bra eller dåliga sätt. Jag börjar med ett bottennapp.

Tänk dig en flytande färgad gelkräm som påminner ganska mycket om hårfärg i konsistensen, men lite fastare. Denna ska penslas på ens befintliga bryn och sedan sitta kvar i upp till två timmar beroende på önskad hållbarhet. Under denna tid har färgen bildat som en gummiliknande skorpa som dras av i hårets riktning. Kvar lämnas färgade bryn och även tintad hud vilket ger en fylligare illusion. Detta är Maybelline Tattoo Brow Peel-off Tint.

Brynnörden rapporterar. Kul med lite nytt i produktformat, men alltså… jag förstår inte grejen. Produkten ska som minst verka 20 min vilket sedan ska hålla en dag, med en verkningstid på 2h ska det hålla upp till tre dagar. Produkten är absolut lättapplicerad och det är lätt att skapa snygg form med penseln som sitter i skruvlocket.

Nu passade jag på att ha färgen på i hela två timmar då jag hade tid för det, men annars vet jag inte när tiden ska finnas. För bara en dags hållbarhet med 20 min så kan jag på kortare tid färga brynen på riktigt, vilket också håller längre.

Annars då, den gummiaktiga färgskorpan som drogs bort fick också med sig ett gäng strån och det är ju det sista jag vill. Efter en ansiktstvätt var nästan all tint också borta och ja, de där två timmarna kändes lönlösa. De där med hållbarhet i upp till tre dagar blev snarare tre timmar. Brynnörden säger buh bye!


Överst ser du resultatet till vänster, precis efter att färgen dragits av. Höger bryn har fortfarande färgen kvar. Nedersta bilden visar hur mycket som är kvar efter ansiktstvätt, knappt nåt på varken bryn eller hud.

För 159 kr, vilket denna produkt kostar, finns det mycket annat i brynväg som är bättre. Riktig brynfärg är mitt hetaste tips!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

2 svar

Lämna ett svar