Maybelline Color Sensational Matte Metallics

Det är mycket läppisar i mitt liv just nu, kanske hör det årstiden till? Häromdagen landade lite nyheter från Maybelline, bland annat deras Color Sensational Matte som nu också finns i Metallics. Ja, matt och metallic!


5 White Gold, 25 Copper Rose, 40 Silk Stone

Själva hylsan känns lite för plastig och billig, men som tur är så är det inte här utsidan som räknas. Färgerna är skapade från rena pigment och innehåller närande honungsnektar vilken både vårdar och ger en mjuk känsla.

Finishen är någonstans mellan skir och heltäckande, lite beroende på vilken nyans man väljer. Och namnen på stiften är såklart metaller, vilket också ger en hint om nyansen. Jag har bara hunnit testa Copper Rose på läpparna och den är så himla fin! Inte det minsta torr, som matta stift kan vara. Hållbarheten kanske inte är för en hel dag men det är lätt att smeta ut färgen på läpparna för att hålla en jämn ton allt eftersom. För mig blir detta ett väldigt bra vardagsstift på jobb, ska jag ut så kommer jag välja ett som sitter bättre.


5 White Gold, 25 Copper Rose, 40 Silk Stone

Totalt finns det 10 nyanser, och jag är tyvärr lite osäker på om alla nått eller ens kommer nå Sverige. Det finns en grön som jag vill åt…

Priset per styck landar på 119 kr.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar