Max Factor False Lash Epic Mascara

Tillsammans med paletten som ni läste om häromveckan så fick jag också med en sprillans ny mascara – Max Factor False Lash Epic Mascara. Detta ska vara den ultimata volymmascaran för alla fransar – tunna, glesa, långa, raka, you name it. 


Hemligheten ska ligga i en intensiv volymformula som innehåller blanka/polerade svarta partiklar i kombination med en multi-zone borste som ska framhäva varje frans från rot till topp. Borsten är designad av Pat McGrath (hjärta på henne) och är… speciell, och inte helt självklar.


Separerar fransar gör den ypperligt men ger mig ingen nämnvärd volym eller längd – förutom på nedre fransraden. Den flagnar i alla fall inte det minsta, inte ens efter flera timmar på språng i gassande sol vilket är mucho bra. I övrigt är den ganska medelmåttig och jag är inte alls kompis med borsten (”bollen” skrämmer skiten ur mig) så tyvärr blev detta för mig ingen hit.

Kommer i butik om ett par veckor. Prisuppgift saknas.

*Pressprov

2 svar

    1. Fick tyvärr ingen instruktion men jag tyckte den passade bäst att fånga upp fransarna mot näsroten, samt en del av nedre fransraden. Dock så vart jag livrädd och kladd var ett faktum.

Lämna ett svar