Masq+ Bubble & Cleansing Foam Mask

Igår testade jag en mask som skrämde bort alla i min närhet. Själv så satt jag och bubblade i jacuzzin och kände mig snygg såhär på sydligare breddgrader. Fröken är på semester, och självklart ska det söndagsmaskas även då.

Masq+ Bubble & Cleansing Foam Mask

Masq+ Bubble & Cleansing Foam Mask är en djuprengörande ansiktmask som återfuktar och ska göra huden ren och fräsch.

Masq+ Bubble & Cleansing Foam Mask

Innan mask så rengörs ansiktet och torkas torrt, efter det placeras masken på ansiktet och rekommenderas sitta på plats 5-15 min. Masken bildar ett skum som ska masseras in försiktigt i huden. Efter utsatt verkningstid tas mask bort och kvarvarande skum tvättas bort.

Masq+ Bubble & Cleansing Foam Mask

Masken innehåller en mängd aktiva ingredienser och blåbärsextrakt har en lugnande verkan. På tal om bär så återfinns också hallon- och jordgubbsextrakt som är hudvårnande och tranbärs- och björnbärsextrakt verkar sammandragande. Efteråt känns huden skön och återfuktad och jag gillar masken. Kanske inga underverk efter en gång men den är riktigt bra, och jag tror att min torra hud välkomnar denna med öppna armar.

Denna har inte dykt upp i butiker ännu, vad jag kan se, men som övriga Masq+masker så gissar jag att de kommer hamna på 99 kr styck.

*Pressprov

3 svar

Lämna ett svar