Maskfavoriter från Leegeehaam

Kylan är verkligen här med besked och min hud har dagar där den ballar ur totalt. Jag har också haft många timmar på flygplan, tåg och hotellrum senaste veckorna så huden har också varit lite trött av resande och torr luft. Lösningen på denna ekvation är alltid en ansiktsmask! Två som blivit favoriter, speciellt på resande fot, är från korenska Leegeehaam.

LGH Vita Propolis Nutri Mask, 49 kr
En härligt avkopplande sheetmask dränkt i serum. Återfuktar, lugnar irritation och fyller ut fina linjer med hjälp av propolis och botaniska växter. I innehållet hittas också antioxidanter som ska skydda mot fria radikaler. Efter 10-20 minuter, vilket är verkningstiden, känns huden mjuk och har ett härligt glow. Glåmighet är ett minne blott!

LGH Tee Trea Soothing Mask, 49 kr
Även denna sheetmask verkar återfuktande samt lugnande på irriterad hud. Masken ger också huden näring. I innehållet hittas bland annat centella och tee trea. Verkningstiden är också här 10-20 min och lämpar sig bäst för irriterad och känslig hud. Jag gillar den som bäst efter en heldag på resande fot, eller under sista stunden på planet.

Båda maskerna, och ännu fler, hittas hos Glowid.se. Jag vill absolut testa fler masker från Leegeehaam.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar