Maria Åkerberg Lip Care Colour Crush

*Innehåller affiliatelänkar*

Jag har tidigare skrivit om Lip Care Colour från Maria Åkerberg och nu har två nya nyanser släppts. Darling är en skimrig kall rosa (ser helt magisk ut) och Crush är en varm mysig korall. Det sistnämnda stiftet har letat sig hem till mig och den får mig att längta efter varmare temperaturer.

Maria Åkerberg Lip Care Colour Crush

Lip Care Colour Crush är varmt orange-rosa men på mina läppar drar den mest mot rosa, med en liiiten hint av korall, vilket helt klart är i min smak. Formulan är lättapplicerad och halvt matt, och har väldigt bra pigmentering.

Maria Åkerberg Lip Care Colour Crush

Som övriga Lip Care Colour består också detta stift av vegetabiliska oljor och vax som vårdar och skyddar läpparna. Mjukt och mysigt! Hållbarheten är bra, men kan behöva fyllas på efter mat och dryck, även om denna nyans på mig är väldigt förlåtande och kan nötas bort med stil. Och, jag måste tillägga, detta är bland de första stiften som sambon inte klagat på efter pussande, då det inte kletade av sig på honom alls – he approves.

Kostar 199 kr och finns bland annat hos finamig.se. Jag vill ha fler!

*Pressprov

Lämna ett svar