Marc Inbane Natural Tanning Spray

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Sommaren kan tyckas vara långt borta men snart är den här och förhoppningsvis med fint väder. Har du som jag lika svårt att bli solbränd på t.ex. ben eller bara vill undvika att pressa sönder kroppen så finns såklart alltid brun utan sol – helt utan farligt UV-ljus. Tidigare i år, på Daisy Beauty Expo, introducerades jag för holländska Marc Inbane och deras Natural Tanning Spray.

Marc Inbane 002
Marc Inbane Natural Tanning Spray är en spray tan som är lättapplicerad och torkar snabbt. Denna är framtagen för att få ett felfritt resultat utan färglinjer och ojämnheter, och hållbarheten är upp till 5 dagar. Natural Tanning Spray innehåller Aloe Vera och Ginko som även återfuktar huden och funkar lika bra i ansiktet som övriga kroppen.

Marc Inbane 001
Produkten appliceras med t.ex. bus-handske eller med den kabuki-borste som jag också fick med mig hem. Borsten är väldigt mjuk och används efter att bus:en suttit på i cirka 10 sek, och sedan hjälper borsten att jämna ut resultatet.

Jag ser fram emot att börja använda den och få solkysst hud utan farligt UV-ljus.

Du hittar Marc Inbane hos Eleven.

*Pressprov

2 svar

  1. Jag älskar borsten och använder den till min foundation. Själva BUS:en vet jag inte om jag gillar… Och så fick jag dåliga vibbar av männen bakom märket på DB Expor – de var verkligen mansgrisar och försökte göra sig roliga på min bekostnad. Ogillas. Kram

    1. Borsten är verkligen så mjuk och skön. Perfekt att kunna använda den till annat.
      Men USCH och fy, sådant är verkligen inte okej. Hoppas inte du behöver stöta på dem igen. Kram!

Lämna ett svar