Mádara Plum Plum och Hemp Hemp

*Innehåller affiliatelänkar*

Mádara lanserade för ett gäng veckor sedan två läppbalsam, Plum Plum och Hemp Hemp, och de kommer i stilrena tuber om 15 ml.

Plum Plum Lip Perfection Balm ska bevara läpparna mjuka samt skydda och återfukta. Formulan är baserad på återfuktande jojobaolja, närande sheasmör och reparerande plommonolja. Både doftar och smakar plommon och röda bär, med en hint av vanilj, mandel och marsipan.

Hemp Hemp Lip Conditioning Balm doftar och smakar citrus med inslag av nötig hampa och ska agera lugnande på läpparna. Formulan är här baserad på återfuktande olivolja, sheasmör och mjukgörande hampaolja. Hemp Hemp innehåller också de essentiella fettsyrorna omega 3 och 6.

              
Hoppas inte sambon läser detta för Hemp Hemp gav jag till honom, men jag har tjuvat när han inte sett för jag gillar båda, mucho! De ger bra med återfuktning och glider på läpparna bra, och är även bra bas för läppstift. Plum Plum är aningen smidigare enligt mig och smälter bättre och snabbare in på läpparna, om det är vad som eftersöks. Hemp Hemp lägger sig lite mer som en hinna på läpparna, något som sambon inte var jätteimpad över medan jag inte ser det som ett problem. Båda får tummen upp från mig, och jag tippar på att de får bli våra läppars bästa vänner i skidbackarna framöver.

Rek pris ligger på 115 kr och finns på bl.a. på Eleven.se.

*Pressprov

Lämna ett svar