MAC Work it out


Nyligen släppte ett av mina bästa märken, MAC, kollektionen Work it out där högpresterande färger möter träning. De flesta produkter är välbekanta sedan innan, men kommer här i andra färger, eller dofter. Till exempel kommer Prep + Prime Fix+ i tre olika dofter (vill ha alla) i travel size. Mest efterlängtade är dock mascaran In Extreme Dimension Lash som kommer i 16 färger, som ser helt fantastiska ut. Jag har fått hem två produkter som är minst lika fantastiska från samma kollektion.


Kolla in förpackningarna!


Crystal Glaze Gloss, vilket är ett fantastiskt återfuktande läppglans kommer i sex nya nyanser – här i Love Your Body. Kostar 235 kr och har redan fått en plats i väskan.


Chromagraphic Pencil, här i Landscape Green, används som vanlig eyeliner eller för att skapa nya konturer. 170 kr och kommer i fem nyanser.

Jag är redo för att sprida lite mer färg, och måste pronto spana in övriga kollektionen i butik. Gillar nostalgikänslan som samtidigt är så nu, och färgerna känns helt rätt. Perfekta produkter för att gå all in eller bara tillföra ett uns av färg. Spana in hela kollektionen i butik eller online.

Är du redo för färg?

*Pressprov

Lämna ett svar