MAC Bold & Bad Lash

Låt mig presentera Bold & Bad Lash, en ny mascara från MAC.

Det här är en annorlunda mascara, på flera sätt! Förpackningen är gudomligt vacker med texten på silverdelen upphöjt i svart sammet, och den känns modern och lyxig. Kan vara den finaste mascaran, någonsin.

Förpackningen är ganska stor vilket har sin förklaring. Här ryms två borstar med två olika formulas för två olika ändamål och användningsområden. Skruvar man av via den svarta toppen kommer en väl tilltagen borste, vilket jag älskar. Denna är för övre fransraden och ska ge volym. Skruvar man sen på den röda toppen så kommer en minivariant upp, vilken är för nedre fransraden och ska ge definition. Hur coolt?

Formulan till stora borsten är krämig och klumpar sig inte det minsta. Lättapplicerad och ger bra volym. Formulan till lilla borsten känns aningen torrare och lite mjäkig, hade önskat mer krämighet. Som tur är så levererar den definition, precis som utlovat så istället får jag bygga på något extra lager för mer drag. Det här är en riktigt bra mascara, som också håller hela dagen utan att varken smula eller kleta av sig. Well done, well done!

250 kr och jag rekommenderar den varmt både till vardag och till fest. Hos mig har den en given plats.

Alexandra och Malin har också testat Bold & Bad Lash så spana in deras inlägg och se vad de tycker.

*Pressprov

Lämna ett svar