M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

*Innehåller affiliatelänkar*

På Daisy Beauty Expo lanserade underbara Mette Picaut sin senaste produkt, Hydra Lagoon Overnight Mask. En ansiktsmask med anti-age egenskaper som ska återfukta huden på ljupet, ge fasthet och stimulera nybildningen av hudens celler. Det som gör mig mest nyfiken är att denna innehåller malakit, en ädelsten samt antioxidant, vilken ska skydda och lugna ner stressad hud. Stenen i sig sägs ha en helande effekt, och absorbera negativ energi – helt vad jag behöver, om det så är nedmalen malakit i en ansiktsmask.

För att stimulera elastin och kollagen finns avokado och squalene i ingredienslistan. Hyaluronsyra och Pentivitin ska öka fuktnivån, fylla ut fina linjer och ge en anti-age effekt. Niacinamide ska hämma inflammationer och lugna ned eventuella hudproblem.

Jag har bara ett första intryck att ge just nu, och det är att jag gillar den. Lägger på ett synligt lager i ansiktet innan läggdags, och efter en kort stund har huden absorberat krämen, och det pirrar lite (älskart). Sovit med den ett gäng nätter och huden känns mysig när jag vaknar, dock inte bebismysig (vilket jag kanske hade hoppats på). Det jag är mest nyfiken på är huruvida den kan tona ner mina rodnande kinder efter lite mer användning samt om jag kommer märka något gällande fuktnivån. Vi får se…

Masken går såklart också att använda som en vanlig mask, 10-15 min i fejan som sedan sköljs av.

Kostar 499 kr och finns bland annat på finamig.se.

*Pressprov

Lämna ett svar