Lush Let The Good Times Roll

Lush Let The Good Times Roll
Denna goding luktar ljuvligt och påminner mig om det knäckiga på en äppelpaj. Så vad är det? Lush Let The Good Times Roll är en rengöring för kropp och knopp. Används genom att en tar liten bit i handflatan, tillsätter lite vatten för att lösa upp produkten till en mjölkig massa som masseras in och sedan sköljs av med varmt vatten.

Som vanligt levererar Lush bra och naturliga ingredienser. Majsmjölet återfuktar och polentan har exfolierande effekt, och kanel stimulerar blodcirkulationen för att huden ska få en hälsosam lyster. I denna produkt är endast Parfym inte under listan för naturliga ingredienser, men går istället under syntetiskt säkra. Bra att veta är att denna produkt är helt utan konserveringsmedel, vilket gör att den har 3 månaders hållbarhet efter tillverkningsdatum.

Lush Let The Good Times Roll

Jag har använt den främst till mina armar som väldigt lätt blir torra. Med exfolieringen och återfuktningen blir huden efteråt som bebishud, och luktar ljuvligt. Enligt info ska produkten dofta karamelliserade popcorn (och innehåller faktiskt popcorn) så kanske därför jag tänker på en knäckig yta på en äppelpaj. Kan varmt rekommendera denna, inte bara för doften utan också för att det är en naturlig produkt som är skonsam och efterlämnar galet mjuk hud.

Den blir din för 119 kr på Lush.se eller i närmaste Lush-butik.

*Pressprov

Lämna ett svar