Lumene Kirkas – två mindre bra…

Jag tror nog att min hy tål det mesta. Tidigare har den varit kinkig, men med lite fukt så är min nuna glad. Det är inte jätteofta den säger ifrån kring ingredienser, produktbyten etc. Så, när produkter svider på ett obehagligt sätt vid applicering så blir jag förutom chockad också angelägen om att berätta. Självklart är inte min erfarenhet ett facit och kanske är jag en av få som reagerar, men har du känslig hy så kanske du ska låta bli.

Lumenes serie Kirkas är kort och gott produkter för lyster och för naturligt strålande hud. Absolut något jag uppskattar i produkter – när de resulterar i glow. Det finns fyra produkter i serien – en rengöringsmousse, en rengöringskräm, ett ansiktsvatten samt en ansiktmask. Jag har testat två av dessa.

Rengöringsmoussen samt ansiktsvattnet blev tyvärr en sådan upplevelse för mig där det bara sved. Rengöringen är lite snällare, men relativt uttorkande, så jag har väldigt svårt att se var min naturliga lyster skulle komma fram. Har inte testat de andra två produkterna, så de kan jag inte uttala mig om men har inte superhöga förhoppningar.

Papperskorgen fick två nya vänner, inte jag. Nästa!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar