L’Oréal Paris Pure Clay

Kanske känner du igen att L’Oréal Paris släppte tre lermasker under namnet Pure Clay för nåt år sedan. Dessa ska passa ypperligt för multimasking då olika masker används i olika delar av ansiktet – för olika ändamål. Nu har det kommit två till i serien att kombinera med eller singelmaska med.

Pure Clay Anti-Blemish Mask
Denna blå som också har en metallisk hint är berikad med tre typer av leror. Här finns också halvsalg för att motverka orenheter. Masken är behaglig och torkar lätt på huden. Under sin verkningstid ska den reducera pormaskar och dess synlighet, vilket den verkligen gör! Resulterar också i en rengjord hud med lyster.

Pure Clay Bright Mask
Även denna mask är berikad med tre leror samt citrusfrukten yuzu som ska ge en jämnare hudton. Formulan innehåller små små aprikoskärnor som exfolierar huden. Resulterar i en jämn hud med mycket lyster. Ska enligt info inte torka på huden, men det gör den på mig – vilket inte är gör mig något.


Applicerat och klart, gissa vart mina porer är… ledtråd är blått.

Båda maskerna har ett rekommenderat pris på 129 kr. Jag gillar dem och kunde redan efter första användning se resultat, den gula ger mycket lyster och den blå gjorde verkligen under med mina porer.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Ett svar

Lämna ett svar