L’Oréal Paris Infallible Total Cover Concealer

L’Oréal Paris har precis släppt en concealerpalett – Infallible Total Cover Concealer – innehållande fem nyanser. Tre styck beiga som ska täcka mörka partier, t.ex. mörka ringar under ögonen. Ett styck lila nyans som ska ljusa upp, och gula partier kan neutraliseras med denna. Den sista nyansen, ett stycke grön neutraliserar rött.

Formulan är krämig, och lätt att få upp på pensel, men där tog det stopp för mig. För det första så är de tre beiga inte gångbara för alla, och för mig funkade enbart den ljusaste – nyansmässigt sett. Den gröna är ju väldigt bra att ha, för mig med röda partier. Så, två nyanser av fem skulle kunna funka för mig. Teoretiskt sett.

Efter applicering så blir formulan nästintill direkt pudrig, svår att blenda och även på min oljiga t-zon har concealern gjort att min hy ser torr och fnasig ut. Jag gick och tvättade bort allt. Not for me, och jag är tveksam om den här är bra för någon. Enda positiva är att det är bra täckning i färgerna, men ja, thats it.

Nej, det här är ingen produkt jag kommer använda igen, och jag rekommenderar att lägga de 159 kr som denna palett kostar istället på en concealer anpassad för en själv. Vill en färgkorrigera bort t.ex. rött – köp en specifik correctorpalett – finns en mängd olika.

                    
*Pressprov

Lämna ett svar