L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick

L'Oréal Paris Infallible Matte Max LipstickJag fick hem L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick för en tid sedan. Detta är ett matt läppstift med en lite hårdare svamp-applikator som tar med sig en moussig formula upp. Konsistensen är varken flytande eller hård, utan något mittemellan, och känns lite pudrig utan att för den delen kännas torr.

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick

Produkten är berikad med mikro-oljor för en sammetslen och matt finish upp till 8 timmar. Hållbarheten är enligt mig sisådär, då jag kan tycka att jag behöver bättra på redan efter en timme. Denna produkt ska lämpa sig både för heltäckande resultat som till ett par ombre-läppar då färgen är lätt att applicera skirt och blenda.

För ett heltäckande resultat får jag arbeta ett tag med att plocka upp färg, och dutta på i flera lager – även om formulan i sig är lättarbetad. Det krävs också en läppensel för att få till skarpa kanter, om man nu vill ha det. Det här är inte ett go-to läppstift för min del såvida jag inte bara vill ha ett uns med färg, eller har bra med tid. Vill jag ha en heltäckande matt finish snabbt så kommer jag välja en helt annan produkt.

De tillgängliga nyanserna är enligt nedan.

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick
Silencio, Like A Virgin, Oops I Did it Again, Disturbia, Say My Name, I Gotta Feeling

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lipstick

Kostar 99 kr och finns på t.ex. Kicks och Eleven.

Har du testat någon av dessa nyanser?

*Pressprov

Lämna ett svar