L’Oréal Paris Color Riche Shine

Color Riche Shine

Förra året kom L’Oréal Paris Color Riche i matt finish (inlägg här), vilket kändes väldigt rätt. Nu är det nytt år och vi lämnar en hel del matta läppar och ger plats för allt mer glans. Helt rätt enligt mig! L’Oréal Paris Color Riche Shine lanseras i 12 nyanser. Formulan beskrivs smälta på läpparna och ge en lackerad finish.

Color Riche Shine
111 Instaheaven, 112 Only in Paris, 350 Insanesation, 464 Color Hype, 465 #Trending, 642 #MLBB

Jag har fått hem ovan sex nyanser – en mix av rosa, nude och peachy. De övriga sex är enligt bilder jag sett i allt från rött, brunt till silver(!). Förpackningen känns schysst och det är kul hur olika finishes får olika hylsor. Det är svårt att komma ifrån att de är plastiga, men ser ändå inte billiga ut. Formulan är som ett mjukt balm men med lite mer stuns i. Ibland är de så mjuka att det kommer med mer produkt än som behövs vilket också märktes när jag swatchade.

På läpparna är de sköna och väldigt lätta, ger en lagom glans utan att kännas som att det ska blända någon. För knivskarpa kanter vid applicering rekommenderar jag att arbeta med en läppensel, eller så skiter man i knivskarpa kanter och bara kör. Jag gillar dessa, med undantag för en halvknepig doft som är fruktig men också har en… pikant lukt. När de kommit på läpparna så är det dock inget jag tänker på.

Color Riche Shine

Enligt info skulle de lanseras i februari men verkar redan ha dykt upp på webbshoppar. 149 kr/st.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar