L´oréal my hairy love

loreal-feria

Jag har färgat mitt hår i snart arton år (shit, lika länge som många är gamla på denna plattform) och har säkert testat de flesta märken som finns på marknaden. Till en början gick jag alltid till frisör men har allt eftersom lärt mig väldigt mycket om mitt egna hår och vad jag ska och inte ska använda. Klipper också mig själv sedan kanske femton år tillbaka vilket dock beror på att jag inte litar på någon annan än mig själv. Nåväl, det jag skulle komma till var att efter att ha testat femhundra olika märken, serier, färgmetoder etc etc så har jag kommit fram till att FéRia från L´oréal Paris är min favorit. Observera dock att detta inte behöver betyda att den funkar för just dig då alla har olika utgångslägen, kvalitet och dylikt. Anledningen till att denna passar mig så bra? Den fastnar inte i hårfästet efter tvätt vilket gör att jag direkt efter färgning kan ha allt hår uppsatt utan att behöva ha en ful kant. Sedan sätter den sig fantastiskt bra i utväxten och känns otroligt skonsam för att vara en hemmafärgning. Ovan två nyanser är de jag brukar alternera mellan. Ni hittar dessa HÄR.

Vilken hårfärgsserie är din favorit?

Ett svar

  1. Pingback: Brilliant Brown |

Lämna ett svar