LookFantastic Beautybox juni 2016

*Innehåller affiliatelänkar*

LookFantastic Beautybox juni 2016
Äntligen är LookFantastic Beautybox juni 2016 på plats och jag har lyckats hålla mig borta från alla spoilers för en gångs skull. Månadens tema är #LFJetsetter vilket menar på att boxen innehåller produkter som ska göra en vacker och redo för alla stundande resor – och allt kommer smidigt nog i resestorlekar. Boxen är snygg som vanligt och får mig direkt att tänka på vilka storstäder jag vill avverka under året. Men, åter till boxen och dess innehåll.

Caudalie

  Premier Cru Eye Cream

Naobay

  Oxygenating Cream Moisturizing

Korres

  Shower Gel – Basil Lemon

Mr Blanc

  Teeth Whitening Strips

Cowshed

  Moisturising Hand Cream

Dead Sea Spa Magik

  Beauty Balm BB Cream

Tan Organic

  Tanning Oil

LookFantastic Beautybox juni 2016

Som vanligt är jag impad och tycker att produkterna täcker upp många behov, och undrar om det går att bli besviken på boxarna från LookFantastic..? Äntligen kommer också något i makeup-väg med i form av BB Cream, och jag hoppas på en ökande trend kring smink i kommande boxar. Tannning Oil från Tan Organic testade jag direkt och hade några timmar senare en gyllenbrun rand på handen, och jag lär testa övriga produkter inom kort också. Annars vet jag direkt vad jag ska packa ned på kommande resor.

Läs mer om LookFantastics Beautybox här.

*Pressprov

Lämna ett svar