LookFantastic Beautybox februari 2017

*Innehåller affiliatelänkar*

Hej hopp, igår hade jag tänkt mata lite inlägg men efter en promenad så däckade jag på soffan och sov bort hela eftermiddagen, sen var hela kvällen en hel dimma. Ibland måste en bara lyssna på sin kropp.

Nåväl, LookFantastics senaste Beauty Box har letat sig hem till mig och jag vill såklart dela med mig av innehållet. Månadens tema är #lfrunway vilket rimmar bra med alla modeveckor som avlöser varandra och varför inte göra sig själv redo för att inta sin egna catwalk?

Innehållet är en blandad kompott…

The Ordinary Natural Mousturizing Factors + HA 
Återfuktande och plumpande med hyaluronsyra och glycerin. Perfekt efter en stressig modevecka.

This Works Deep Sleep Stress Less
Detta är en vätska med lavender och eukalyptus som rollas på huden, med fördel vid en ven, och ska sedan ha en lugnande effekt.

Borghese Fango Mud Mask
Lermask för en ljusare, mer hälsosam hud och för ett naturligt glow.

Polaar Icy Magic Roll On
En isande roller som ska motverka puffiga ögon och mörka ringar.

Model Co Eye Lites Metallic Shadow
En väldigt lätt flytande ögonskugga med massor av skimmer i roséguld. Är jättefin som både ensam färg eller ovanpå sin vanliga skugga för mer intensitet.

Myvitamins Catwalk Queen
Blandning av vitaminer och mineraler som ska boosta hår, hud och naglar.

      

Jag gillar verkligen mixen av hudvård och makeup, samt lite avkopplande och boostande produkter. Återigen är det vissa varumärken som setts i tidigare boxar, vilket fortfarande känns lite trist men produkterna får mycket väl godkänt ändå och jag behöver verkligen känna mig runway-redo igen. Skimmerskuggan är fantastisk (redan testat) och jag kommer lätt använda allt, även om vitaminerna är något jag lär glömma bort. Alltid ett plus med boxen är att ELLE UK följer med, och gör den redan lyxiga boxen ännu bättre.

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

4 svar

  1. Åh vilken bra box! Älskar lookfantastics boxar, så så så mycket bättre än glossybox imho…
    Har just nu en liten paus pga havandeskapsledighet och därav fattigare än vanligt, men till våren blir det nog till att börja prenumerera igen. Har varit löjligt nöjd med denna prenumerationstjänst jämfört med andra jag testat!

    1. Jag med! Slutade med Glossybox då de tappade allt vad röd tråd och bra produkter heter. LF levererar varje gång, så dyker det inte upp nåt bättre så ska du lätt fortsätta med den:)

Lämna ett svar