LookFantastic Beautybox april 2016

*Innehåller affiliatelänkar*


Bättre sent än aldrig eller hur var det? Tänk vad jag längtat och den stackars boxen har legat alldeles ensam på utlämningsstället utan att jag ens visste om det. Tack och lov fick jag hjälp att tracka den och ja, äntligen! Innehållet var jag redan väl insatt i då jag suktat framför andras bilder. Jag pratar såklart om min nuvarande favorit bland skönhetsboxar – LookFantastic Beautybox april 2016 som går under temat #lfblooms.


Naturliga, organiska och ekologiska produkter för att få mig som mottagare att blomma ut och komma i kontakt med Moder Jord. För visst är det möjligt att ta hand om mig själv samtidigt som jag tänker på vår planet?

Innehållet speglar verkligen temat, och jag är så galet nöjd! Många produkter är sample size, men det gör mig inget då det passar bra för resor och för att testa in sig på en produkt. Och ser ni, sju produkter!

  • Tanworx Tan Maintainer
  • Elemis British Botanical Hand and Nail Butter
  • Rituals Miracle Scrub Hand Scrub
  • Bloom and Blossom Bath and Shower Gel
  • Briogeo Don´t Despair Repair Deep Conditioning Mask
  • Balance Me Super Toning Body Polish
  • myvitamins Performance Effervescent (bonusprodukt)

Har inte testat någon av dessa produkter tidigare vilket känns extra kul.


Och som vanligt följer senaste ELLE UK med i varje box. Älskart!

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

Lämna ett svar