Lookfantastic Beauty Box mars 2016

*Innehåller affiliatelänkar*


Häromveckan fick jag hem mars månads Lookfantastic Beauty Box. Månadens tema är Destination Beauty med hashtag #lfexplorer, och boxens innehåll tar med oss på en äventyrlig resa bland produkter från t.ex. Frankrike, Storbritannien och USA. Spännande! Och ser ni hur snygg designen är på månadens box? Wow!

Låt oss spana i boxen, och dess innehåll.


CAUDALÍE Micellar Cleansing Water
Tvålfritt micellärt vatten som försiktigt ska ta bort orenheter i form av smuts, olja och makeup. Rengör utan att torka ut huden.

FIRST AID BEAUTY Ultra Repair Cream
För direkt återfuktning av torr och kliande hud, likväl på kropp som på knopp.

NUXE Créme Prodigieuse
En dagkräm som ger långtidsverkande fukt och motverkar hudens trötthet. Den ger maximalt skydd mot oxidativ stress som är en av orsakerna till åldrande hud.

CODAGE PARIS Masque Hydratant
Ansiktsmask med näring för torr hud. Efter applicering så utlovas huden vara mjuk, återfuktad och fylld med lyster.

REVLON Colorburst Lip Balm
Ett återfuktande färgat läppbalsam, i ett twist up-format. Innehåller shea-, mango- och kokossmör. Finns i flera olika färgutföranden.

LOTTIE LONDON The Angle Brush
Snedskuren pensel, perfekt för eyeliner, fransmarkering, ögonskugga, ögonbryn… You name it.

EMERGEN-C Fizzy Drinks (bonus)
C-vitamin i bruspulverformat. Apelsinsmak.

Jag är fortfarande överraskad över att Lookfantastic håller så hög nivå när det kommer till produkter i boxarna – och det känns lyxigt. Bonusprodukten i form av C-vitamin kändes onödig, och är aldrig så impad när det kommer med ät- eller drickbart i boxar, men i och med övriga produkter så känns det ändå förlåtet. Ser mest fram emot att testa masken från Codage, och läppbalsamet kommer få dyka ner i väskan direkt. Har du testat boxen från Lookfantastic?

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

* Pressprov

Lämna ett svar