Lindarome – Skymning

Jag har sedan ett gäng veckor tillbaka kört ett nattserum från Lindarome, med det så drömmiga namnet Skymning. Detta serum ska verka lugnande och återbyggande, och tillsammans med serumet finns också ett kosttillskott i samma serie, och med samma namn, som är hudvårdande – inifrån.


Denna duo ska båda verka för att balansera och förebygga ålderstecken, och passar alla hudtyper.

Nattserum
Detta serum är baserat på norsk gran, blåbär och sockerlönn och verkar också cellförnyande. Norsk gran är en antibakteriell, lugnande och cellstinulerande ingrediens som ska balansera känslig och reaktiv hy. Hudens elasticitet ökas med extrakt från blåbär och sockerlönn som bidrar med antioxidanter.

Kosttillskott
Detta är en kombination av Vitamin D3, magnesium och en mineralrik rödalg från Island – Lithothamnium Calcareum. Den sistnämnda har en förmåga att koncentrera näringsämnen från havsvatten. Rödalgen innehåller också höga nivåer av kalcium och magnesium samt en mängd mineraler och spårämnen.

 

Det höga mineralinnehållet främjar hudens avgiftningsförmåga, hjälper till att återställa hudtonen samt minska lokala fetthaltiga avlagringar vilket bidrar till en fräsch, mjuk och frisk hy.

Jag har varit dålig på det där med kosttillskott, kommer knappt ihåg p-piller så att komma ihåg en grej till var nog för mycket för mig. Men serumet, det är så mysigt! Doftar natur(ligt) och känns likaså. Huden känns återfuktad när jag somnar och vaknar till en balanserad och len hud. Har tyvärr inte kännt så mycket av en mer elastisk hud, men jag är såld ändå. Kan gilla produkter med lite mer umph dock, men för min torra hud som nu försöker anpassa sig till kyla så tror jag inte jag kunde ha använt ett bättre och mer lugnande.

649 kr för en duo med serum och kosttillskott, hittas tillsammans med flera andra serier på lindarome.se.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar